Aurēlija Šimkus — koncerts (IZPĀRDOTS)

Aurēlija Šimkus — koncerts (IZPĀRDOTS)

5 April, 19:00 | Ola Foundation

KONCERTA IZMAIŅAS

Mīļie draugi!

Šodien saņēmām bēdīgu ziņu, ka pianists Daumants Liepiņš ir satraumējis roku un diemžēl 5.aprīļa koncertā Olā nevarēs koncertēt.

TOMĒR

No sirds esam pateicīgi izcilajai, jaunajai pianistei Aurēlijai Šimkus par iespēju nospēlēt koncertu 5. aprīlī Daumanta Liepiņa vietā ar brīnišķīgu programmu, kurā skanēs klasicisma un romantisma dižgaru – Mocarta, Bēthovena, Šopēna un Rahmaņinova mūzika.

Daumants Liepiņš šajā vakarā būs kopā ar mums koncerta klausītāju rindās un programmas noslēgumā viņš, izmantojot netraumēto roku, kopā ar Aurēliju mūs iepriecinās ar abu kopīgi izpildītu skaņdarbu.

Novēlam Daumanta rokai ātru atveseļošanos, lai jau drīzumā viņš varētu priecēt savus klausītājus citos koncertos!

Mīļš paldies par sapratni, gaidīsim jūs visus Olā 5.aprīlī! Koncerta sākums ir plkst.19.00, aicinām jūs ierasties jau no plkst.18.15, lai apskatītu mūsu jaunāko leģendārā fotogrāfa Ulda Brieža izstādi ‘’Brīvam būt’’ un baudītu glāzi vīna no mūsu sadarbības partnera ‘’Barents’’. 

Aurēlijas Šimkus starptautiskā karjera aizsākās 16 gadu vecumā, kad vācu ierakstu kompānija ‘’Ars Produktion’’ izdeva viņas solo albumu ‘’Scherzo’’. Žurnāls ‘’Piano News’’ to atzina par mēneša albumu, rakstot, ka ‘’Aurēlija Šimkus ir izcila pianiste un īsts atklājums’’. Par savu otro solo albumu ‘’Bach. Ich ruf’ uz Dir’’ Aurēlija ieguva vienu no Eiropas prestižākajām klasiskās mūzikas godalgām ‘’Echo Klassik’’ kategorijā Gada jaunais mākslinieks.

Aurēlija ir piedalījusies festivālos “Interlaken Classics”, “Kisingenes vasara”, Kurta Veila festivālā, Bonnas Šūmaņa festivālā, festivālā “Rītdienas meistari” u.c. Viņa ir uzstājusies tādās koncertzālēs kā Berlīnes Filharmonija, Cīrihes Tonhalle un Dortmundes Koncerthaus, muzicējusi kopā ar Anglijas kamerorķestri, Varšavas simfonisko orķestri, Dortmundes filharmonisko orķestri, Gruzijas kamerorķestri, kamerorķestri “Orpheum”, Reinzemes-Pfalcas filharmonisko orķestri un citiem kolektīviem.

 

 

 

turpināt lasīt